Okulum Temiz

Kontrol belgelendirme programı kapsamında yapılan denetimler neticesinde Okulum Temiz Belgesi almaya hak kazandık.

12-01-2021

Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştır.

Başvuru öncesi okullarımız tarafından "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kontrol Kılavuzu" içerisinde belirtilen tüm faaliyetlerin, eylem  planlarının, talimatların, eğitimlerin vb. işlemlerin tam olarak yerine getirilmiş, sonrasında soru listesinde belirtilen şartlardan eksik görülenler tamamlanmış ve okulumuz belgeyi almaya hak kazanmıştır.

FORMLAR

Yayın: 05.10.2020 - Güncelleme: 15.10.2022 23:42 - Görüntülenme: 1039