T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇANKIRI / MERKEZ - Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi

okulumuz

Şbt

KBS Uyumlu Ek Ders Puantajı Hazırlama Programı & Pansiyon Belletmen Nöbet Hazırlama Programı

KBS Uyumlu Ek Ders Puantaj Programı...

Sadece Microsoft 365 Apps for Enterprise ile sorunsuz çalışır.

Excel programına girdiğinizde Hesap bölümünden office sürümünüzü görebilirsiniz.

Pansiyon Belletmen Nöbet Hazırlama Programı Okul kadrolu öğretmenleri ile kurum dışından gelen öğretmenlerin kolayca listelenip hızlıca atama yapılabilen programdır. Hafta içi ve hafta sonu nöbet yoğunluğunu grafikle takip edebileceğiniz imkanlar sunar.

Ek ders Puantaj Programı ise 32 ve 64 bit uyumlu. Bütün hesaplamaları yönetmeliklere göre otomatik olarak yapar. Kadrolu, Sözleşmeli, Görevlendirme ve Ücretli öğretmen hepsi için kullanılabilir.

KBS dosyasını 5 saniyede hazırlar.

ÜCRETSİZDİR.

Programlarla ilgili geri bildirimde bulunmak için safakyilmazturk@gmail.com adresine e-posta yollayabilirsiniz.

Mrt

"Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi olarak;

Okul kütüphanemizi siz değerli velilerimize ve sevgili öğrencilerimize dijital ortamda açtık!

Artık velilerimiz ve öğrencilerimiz kütüphanemizde bulunan kitaplardan çevrimiçi olarak talepte bulunabilecek. Talep edilen kitaplar öğrencilerimize sınıflarında, velilerimize ise evlerinde ulaştırılır.  "

Ock

Okulumuz Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü 9 Müzik, 10 Müzik, 11 Müzik, 12 Müzik sınıflarından oluşmaktadır.  9 Müzik sınıf mevcudu 25 öğrenci, 10 Müzik Sınıfı mevcudu 9 öğrenci, 11 Müzik Sınıfı mevcudu 7 öğrenci, 12 Müzik sınıfı mevcudu 11 öğrenci olup şuan toplam 52 öğrenci öğrenim görmektedir.

Ock

Melike KARA

 

30 Eylül 1989 yılında Çankırı da doğdu. Çankırı Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünden 2007-2008 Eğitim öğretim yılında mezun oldu. Konya Selçuk Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği bölümünden 2011 yılında mezun oldu.

 

Mrt

Resim Bölümü, ortaokulların 8. Sınıflarından mezun olan öğrencilerin yetenek sınavını kazandıktan sonra farklı disiplinlerde ders işleyişi olan bir yapıya sahiptir.  

Mrt

AHMET ÜNVER

Mrt

Okulumuz Müzik bölümü özel yetenek sınavı ile öğrenci almaktadır.

Mrt

Şbt

Sosyal Medya Hesaplarımız

Ekm

Kontrol belgelendirme programı kapsamında yapılan denetimler neticesinde Okulum Temiz Belgesi almaya hak kazandık.

Haz

Okul Tanıtım ve Bölümlerimiz

Haz

Pansiyonumuz 2013-2014 ders yılında hizmete açılmıştır. Pansiyonda bir yemek salonu, Kız ve erkek bölümlerinde birer adet oturma salonu ve televizyon, öğrencilerin dinlenmeleri ve zaman geçirmeleri için masa tenisi,açık basketbol sahası ve yeşil alan bulunmaktadır.

Öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamaları için pansiyon binasında kantin bulunmakta olup, Pansiyon giriş katında kitaplık, katlarda ütü, çamaşır ve etüt odaları,kız ve erkek taraflarında  birer adet mescit mevcuttur.

Haz

Resim Bölümünü  Neden Tercih Etmelisiniz?

Haz

Müzik Bölümünü  Neden Tercih Etmelisiniz?

May