Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi Öğretmenleri Erasmus + Projesi Kapsamında İspanya' yolcusu...

Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi Proje Ekibi, İl Milli Eğitim Müdürümüz Muammer ÖZTÜRK'e yolculuk öncesi veda ziyaretinde bulundular

Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Merkezi Başkanlığı(Ulusal Ajans) Erasmus+ Programı K122 –SCH Okul Eğitimi Programı kapsamında E-rehberliğin geliştirilmesinde evrensel değerlerin oluşturulması, Güzel sanatlar eğitiminde kısıtlı kaynakların kullanımı ve hizmetleri konulu projesiyle İspanya'da Kurs ve İş Başı gözlem yapacak.

9 Eylül 2022 – 08 Eylül 2023 arasında 12 ay sürecek proje kapsamında, Proje Yabancı Ortakları Formación Academia Barcelona SL Kurumunda Kurs alarak Uluslararası geçerliliğe sahip beş belge alarak, İspanya'nın Cordoba da şehrinde bulunan Escuela de Arte Mateo Inurria okulunda İş Başı Gözlem yapacaklar.

Proje Kapsamında 06-18/Şubat 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek Yurt Dışı Öğretmen Hareketliliğine, Okul Müdürü, Proje Yasal Temsilcisi ve Yürütücüsü Mehtap MEYDANERİ, Proje İrtibat Kişisi Hatice GEÇİM ile birlikte, Okul öğretmenlerinden Seher ALTINKAYA, Mehmet Fatih GEÇİM, Fatih HARMANDA, Fatma CEYLAN, Melike KARA ve Nur ÇAĞIRAN katılım sağlayacak.

04-02-202304-02-2023

Yayın: 04.02.2023 - Güncelleme: 12.09.2023 16:43 - Görüntülenme: 515