ÇANKIRI / MERKEZ - Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi

Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi Etkinliği Milli Eğitim Bakanlığının Eğitimde İyi Örnekler Sitesinde Yayınlandı

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi’nin Samsun Devlet Opera ve Bale sanatçılarıyla yapmış olduğu söyleşi etkinliği Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü’nün Eğitimde İyi Örnekler çalışmaları arasında yer aldı.

Söyleşi etkinliği, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıllarda yayına alınan ve ülke genelinde liselerde düzenlenen nitelikli çalışmalara yer verilen web sayfasında yayınlandı. Sayfada örnek çalışma olarak yer alan sanat dolu söyleşide Samsun Devlet Opera ve Bale Sanatçıları öğrencilerle bir araya gelerek, opera ve bale kavramlarının açıklamaları ve hayali bu alanlarla sanatını icra etmek olan öğrencilerin yapması gerekenler hakkında bilgiler verilmişti.

Yayın: 14.05.2024 - Güncelleme: 14.05.2024 21:56 - Görüntülenme: 18