Resim Bölüm Başkanı

AHMET ÜNVER

1986 Çankırı'da doğdu. İlk ve orta öğrenimi Çankırı ili ,Şabanözü ilçesinde tamamladıktan sonra, lise eğitimini Çankırı Selahattin İnal Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinde tamamladı. Üniversite eğitimini 2006-2010 yılları arasında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Resim-İş Öğretmenliği, Endüstriyel Tasarım Anasanat Atölyesinde tamamladı. Aynı yıl Gazi Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Resim Eğitimi Alanında Yüksek Lisans Eğitimi programına başladı. 2012 yılında Kocaeli, Kandıra, Kefken İlköğretim Okuluna Resim Öğretmeni olarak atandı. 2015 yılında aynı okulda müdür yardımcılı görevine başladı.2017 yılında Kefken İmam-Hatip Ortaokulu Kurucu Müdürlüğü görevinde bulundu. 2019-2020 eğitim-öğretim yılından bu yana Çankırı Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesinde Resim Öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Evli ve İki çocuk babasıdır.

Yayın: 27.03.2021 - Güncelleme: 04.01.2023 22:38 - Görüntülenme: 786