Piyano Dinletisi Yapıldı. (2016)

Öğretmen ve öğrencilerimizin piyano çalışmaları okumuzda sergilendi.

Okulumuz piyano öğretmenleri Şener PEHLEVAN ve Emrah PEHLİVAN´ın öncülüğünde okulumuz öğrencileri tarafından piyano dinletisi gerçekleştirdi. 14 Nisan 2016 tarihinde saat 16:00´da okulumuz konser salonunda gerçekleşen ve sunuculuğunu Beyza HARMANKAŞI´nın yaptığı etkinlikte öğrencilerimiz Osman KOÇAK, Kübranur ÖREN, Beyzanur EMEKLİ, İrem ÇANGA, Yazgı Mine GÜNGÖR, Kezban İSA, Mert DİKMEN,  S.Cihan DURAN, Esma Yeşim KAYA, Gizem ÇAKIR, Firdevs UZUN, Ecem ALTINOK yıl içerisinde hazırladıkları piyano eserlerini dinleyicilere yorumladılar. Programın son bölümünde Emrah PEHLİVAN (Flüt), Şener PEHLEVAN (Akordeon), Osman ASILTÜRK (Keman), İsmet Erdem EFE (Gitar), S. Cihan DURAN (Çello) ve Ecem ALTINOK (Piyano), Astor PİAZZOLA´nın Libertango adlı eserini seslendirdiler.

Konser Afişi için tıklayınız.

piyanopiyanopiyanopiyanopiyanopiyanopiyano

Yayın: 20.07.2017 - Güncelleme: 20.07.2017 12:11 - Görüntülenme: 569