T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇANKIRI / MERKEZ - Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi

Pansiyon Tanıtım

Pansiyonumuz 2013-2014 ders yılında hizmete açılmıştır. Pansiyonda bir yemek salonu, Kız ve erkek bölümlerinde birer adet oturma salonu ve televizyon, öğrencilerin dinlenmeleri ve zaman geçirmeleri için masa tenisi,açık basketbol sahası ve yeşil alan bulunmaktadır.

Öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamaları için pansiyon binasında kantin bulunmakta olup, Pansiyon giriş katında kitaplık, katlarda ütü, çamaşır ve etüt odaları,kız ve erkek taraflarında  birer adet mescit mevcuttur.

Pansiyon odaları 5,25x3,00m boyutlarında (15,75 m2) olup (4) kişiliktir. Koridorlar 19x2,5m (47,5 m2) boyutlarında olup 3 kattan ibarettir

Pansiyonumuz da her katta 7 oda ve her katta ortak kullanıma uygun 4 banyo ve 4 WC  mevcut olup günlük temizlikleri personelimiz tarafından hijyen kurallarına uygun olarak yapılmaktadır. Pansiyonumuzun ısınma sistemi doğalgazlı olup, haftanın her günü   24 saat duş ve sıcak su imkanı bulunmaktadır .

Yemekhanemizde görevli  bir adet aşçımız ve iki adet bayan personelimizle hijyen kurallarına dikkat edilerek, sağlıklı bir şekilde  yemek hizmeti verilmekte olup pansiyon öğrencilerimize Açık büfe sabah kahvaltısı, öğle yemeği, akşam yemeği, akşam ara öğünü olmak üzere 4 öğün yemek hizmeti sunulmaktadır. Düsturumuz "Kendi çocuğumuza yedirmeyeceğimiz hiçbir şeyi çocuklarınıza yedirmemek olup, Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi idaresi, öğretmen ve personeli ile kaliteden ödün vermeden,aile sıcaklığında hizmet vermek için sizin için buradadır.

 

Öğrenciler

Oda

Kapasite

Kız

21

84

Erkek

21

84

TOPLAM

42

168

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.06.2020 - Güncelleme: 29.04.2021 22:28 - Görüntülenme: 2456
  Beğen | 5  kişi beğendi

Etiketler :
Pansiyon Tanıtım,