T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇANKIRI / MERKEZ - Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi

Okulumuz Öğrencileri İlimiz Şehitliğini ziyaret etti.

Selahattin  İnal Güzel Sanatlar Lisesi  Öğrencileri Milli Eğitim Bakanlığının Kök Değerler Projesi ile 18 Mart Çanakkale  Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası kapsamında İlimiz Şehitliğini ziyaret etti.

Okulumuz Öğretmenleri Seher ALTINKAYA ve Ahmet ÜNVER  önderliğinde gerçekleştirilen ziyarette, Çankırı İl Jandarma Komutanlığı Personellerinden  J.Per.Asb.Kd.Çvş. Kemal Özgür EVRAN, J.Asb.Kd.Çvş. Emine KOÇ, J. Asb. Çvş. Melike KOCA, J.Asb.Üçvş. Aydın ACAR, J.Uzm.Çvş. Olgun ÇEKUÇ tarafından Çankırı Şehitliği ve Çankırı Şehitleri ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Okulumuz  Din Kültürü Öğretmeni  Murat GÖKTAŞ tarafından   Yasin-i Şerif okundu ve öğrencilere Şehitlik Mertebesi ve Vatanseverlik konularında bilgilendirme yapıldı.

Ziyaretimizde Okulumuzdan desteğini esirgemeyen   İl Jandarma Komutanı Sayın Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Mutlu GENÇ ve görevli  personeline  teşekkür ederiz. Bu vesileyle bir tarih boyunca Vatan uğrunda canını vermiş tüm şehitlerimizin Ruhları şad olsun. Vatan size minnettardır.

"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa Vatandır."

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.03.2023 - Güncelleme: 12.09.2023 16:42 - Görüntülenme: 665
  Beğen | 501  kişi beğendi