Münazara Etkinliği 2016

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Hatice Geçim tarafından hazırlanan bir ülkenin geleceğinde para mı, eğitim mi etkili konulu münazara etkinliği gerçekleştirildi. 11. sınıf öğrencileri paranın, 12. sınıf öğrencileri ise eğitimin daha etkili olduğunu ispatlamaya çalıştılar. Programın sunuculuğunu Hatice Geçim üstlenirken jüri koltuğunda edebiyat öğretmeni ve Müdür Baş Yardımcısı Ali Civcar, tarih öğretmeni M. Fatih Geçim, matematik öğretmeni Seher Altınkaya ile biyoloji öğretmeni Neslihan Çorbacı yer aldılar. Son derece çekişmeli geçen ve ilgiyle izlenen münazara sonunda eğitimin önemli olduğunu vurgulayan grup birinci geldi. Okul Müdürü Üzeyir Çelik değerlendirme sonunda fikirlerini paylaştı ve öğretmenlerimiz tarafından birinci gelen gruba hediyeleri takdim edildi.

münazaramünazaramünazaramünazaramünazaramünazaramünazara

Yayın: 20.07.2017 - Güncelleme: 20.07.2017 12:28 - Görüntülenme: 495