Kardeşim Üşümesin

Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi olarak kardeş  olulumuz olan,Şanlıurfa Halfeti  Gürkuyu İlk ve Ortaokuluna öğretmen ve öğrencilerimizin elleriyle ördükleri  berelerimiz ulaştı. Milli Eğitim Bakanlığı Çedes Projesi kapsamında ,Kardeşim Üşümesin" diyerek başlattığımız projemize destek verip yardımlarını esirgemeyen  başta projenin mimarı Görsel Sanatlar Öğretmenimiz  Fatih Harmanda olmak üzere,öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca projemize destek olan Çankırı Türk Kızılayı Şube  Başkanı  Ahmet Ulusoy 'a destekleri için yürekten teşekkür ederiz. Yüzlerce kilometre uzakta bulunan 205 minik kardeşimizin gülümsemesine vesile olduk. Allah razı olsun. Rabbim, Mü'minûn suresi 61.ayetinde şöyle buyurmuştur: "Onlardır hayırlara, yarışırcasına koşanlar ve onlardır hayırlarda önde bulunanlar."

10-03-202410-03-2024

Yayın: 10.03.2024 - Güncelleme: 10.03.2024 16:03 - Görüntülenme: 222