ÇANKIRI / MERKEZ - Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi

okulumuz

KBS Uyumlu Ek Ders Puantajı Hazırlama Programı

Ek ders Puantaj Programı 32 ve 64 bit uyumlu. Bütün hesaplamaları yönetmeliklere otomatik olarak yapar. Office 365 ile sorunsuz çalışır.

Kadrolu, Görevlendirme ve ücretli öğretmen hepsi için kullanılabilir. Programı kullanmak oldukça basittir. Pek çok özellik mevcuttur. kullanıldıkça pratikleşebilirsiniz.

KBS dosyasını 5 saniyede hazırlar.

ÜCRETSİZDİR.

Mrt

Resim Bölümü, ortaokulların 8. Sınıflarından mezun olan öğrencilerin yetenek sınavını kazandıktan sonra farklı disiplinlerde ders işleyişi olan bir yapıya sahiptir.

OKAN ZEĞEREK

Mrt

Okulumuz Müzik bölümü özel yetenek sınavı ile öğrenci almaktadır.

Zuhal PEHLİVAN

Sosyal Medya Hesaplarımız

Ekm

Kontrol belgelendirme programı kapsamında yapılan denetimler neticesinde Okulum Temiz Belgesi almaya hak kazandık.

Okul Tanıtım ve Bölümlerimiz

Haz

Pansiyonumuz 2013-2014 ders yılında hizmete açılmıştır. Pansiyonda bir yemek salonu, Kız ve erkek bölümlerinde birer adet oturma salonu ve televizyon, öğrencilerin dinlenmeleri ve zaman geçirmeleri için masa tenisi,açık basketbol sahası ve yeşil alan bulunmaktadır.

Öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamaları için pansiyon binasında kantin bulunmakta olup, Pansiyon giriş katında kitaplık, katlarda ütü, çamaşır ve etüt odaları,kız ve erkek taraflarında  birer adet mescit mevcuttur.

Haz

Resim Bölümünü  Neden Tercih Etmelisiniz?

Haz

Müzik Bölümünü  Neden Tercih Etmelisiniz?

Haz

Bu sayfada okul ile ilgili bilgi ve belgeye ulaşabilirsiniz.