T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇANKIRI / MERKEZ - Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi

GÜZEL FANZİN

SELAHATTİN İNAL GÜZEL SANATLAR LİSESİ ÖĞRENCİLERİ "GÜZEL FANZİN"İN 2. SAYISINI YAYIMA HAZIRLADI

Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri "Güzel Fanzin" adını verdikleri özgür dergilerinin 2. sayısını "Hayatın Nefesi Doğa Kaynağı Sudur" temasıyla yayıma hazırladıkları proje özel sayısına ayırdılar.

 Bu sayıda da Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin okul genelinde yapılan şiir ve kısa öykü yarışmalarında derece alan eserleri yanında yazdıklarına, çizdiklerine ve çalışmalarına yer verildi.

Proje özel sayısında, Okul Müdürü Mehtap Meydaneri'nin "Doğa ve Sanat", Tarih öğretmeni Mehmet Fatih Geçim'in ise "Doğa ve Türkler" adlı yazısının yanında, "Doğa İnsandan Güçlü mü?" sorusunun cevabını aradığı yazısıyla Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Hatice Geçim de sizlerle olacak.

Sanatçı her daim üretmek ister ve her seferinde başka yollar dener. Bu çalışma ile öğrencilerimizin kendilerini keşfetmelerini sağlamak, farklı alanlarda da başarı kazanabileceklerini göstermek istedik.

Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin yazdıklarını, çizdiklerini, eserlerini Güzel Fanzin'den takip edebilirsiniz. Teşekkürlerimizle...

 

Fanzin 2. Sayıya ulaşmak için tıklayınız...

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.02.2023 - Güncelleme: 12.09.2023 16:43 - Görüntülenme: 283
  Beğen | 176  kişi beğendi