Fuaye Salonumuz Açıldı (2016-2017)

Çankırı Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen okulumuz fuaye salonu belediye başkanımız Sayın İrfan DİNÇ, İl Milli Eğitim müdürümüz Sayın Yusuf YAZICI, kurum amirleri ve Çankırılı sanatseverlerin katılımı ile açılışı yapıldı. Necati Ferahoğlu´nun resimlerinin sergilendiği açılışta Başkan İrfan DİNÇ: "Kültürel ve sanatsal etkinlikler şehir kimliğimize ve kültürümüze hareketlilik katıyor. Sanatsal faaliyetlere desteğimiz artarak devam edecektir.  Büyük bir özveri ve emek ile hazırlanmış hepsi bir birinden güzel eserlerin yer aldığı Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesindeki resim sergisine ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz. Resim sergisindeki güzel çalışmalarından dolayı Necati Seydi Ferahoğlu´nu tebrik ediyorum." dedi. Okul Müdürü Ali MEYDANERİ, böyle bir salonun önemli bir ihtiyaç olduğunu ve okulumuza böyle bir yapıyı kazandırdığı için belediye başkanı Sayın İrfan DİNÇ´e teşekkür etti.

Salonumuzun yapımında maddi-manevi katkı sunan, emek harcayan herkese teşekkür ediyoruz.

fuayesalonufuayesalonufuayesalonufuayesalonufuayesalonufuayesalonufuayesalonufuayesalonufuayesalonufuayesalonufuayesalonu

Yayın: 21.07.2017 - Güncelleme: 21.07.2017 14:45 - Görüntülenme: 672