Ankara´da Okul Tanıtımı (2016)

Okulumuzu çevre illerde tanıtabilmek amacıyla 23.05.2016 tarihinde oluşturulan ekip ile Ankara´ya gidildi. Okul Müdürü Üzeyir Çelik, Pansiyon Müdür Yardımcı ve Rehber öğretmen Mevlüt Erdoğan, Görsel sanatlar öğremeni Okan Zeğerek, Piyano öğretmeni Şener Pehlevan ve Müziksel İşitme, Okuma ve Yazma öğretmeni İsmet Erdem Efe´den oluşan tanıtma ekibi Akyurt Halk Eğitim Merkezi, Pursaklar Dede Korkut Anadolu Lisesi ve Keçiören Endüstri Meslek Lisesinde görsel sanatlar ve müzik öğretmenlerine okulumuz hakkında bilgiler vererek yetenek sınavı süreci hakkında açıklamalar yaptılar. Her üç toplantı da sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Tanıtımın ardından öğretmenlerin soruları cevaplandı ve okulumuzu tanıtan afiş ve broşür dağıtımı yapıldı.

ankara-tanitimankara-tanitimankara-tanitimankara-tanitimankara-tanitimankara-tanitimankara-tanitimankara-tanitimankara-tanitim

Yayın: 20.07.2017 - Güncelleme: 20.07.2017 20:38 - Görüntülenme: 420