Cumhuriyetin 100. Yılı Resim Sergisi

Okulumuz Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi tarafından “Cumhuriyetin 100. Yılında Çankırı’da Sanat ” konulu resim sergisi açılışı İlimiz protokolünün katılımı ile gerçekleştirildi.

4 Ekim 2023 Çarşamba günü gerçekleştirilen sergi açılışına Çankırı Valisi Sayın M. Fırat Taşolar, Eşi Hanımefendi Didem Taşolar, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Eşi Hanımefendi Betül Esen, Karatekin Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. İbrahim Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen ve eşi , İl Jandarma Komutanı J. Alb. Yusuf Mutlu Genç ve eşi , Kültür ve Turizm Müdürü Muharrem Ovacıklı, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk ve eşi , Türkiye Kızılay Derneği Çankırı Şube Başkanı Ahmet Ulusoy, AFAD Müdürlüğü çalışanları, Memursen Federasyonu Engelli Memursen Komisyon  Başkanı Sayın Ahmet Dönmez ve Eğitim Birsen Çankırı Şube  yönetimi, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Arif Kırkpınar ve İlker Kendir, Korgun İlçe Milli Egitim Müdürü Sayın Hüseyin Demirtaş, Okul Müdürleri ile öğretmen ve öğrenciler katılım sağladı.

Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Mehtap Meydaneri’nin konuşması ile başlayan sergi açılışında Cumhuriyetin 100. Yılına ithafen  başlatılan resim çalışmasına, Çankırı Valisi Sayın M. Fırat Taşolar başta olmak üzere protokol üyeleri tarafından boyama etkinliği gerçekleştirildi. Akrilik, guaj, suluboya, tipografi, linol baskı teknikleri ile yapılan 170 eser ve 49 öğrencinin görev aldığı sergi protokol üyeleri tarafından dikkatle incelendi. Tüm misafirlerimize katılımları için teşekkür ediyoruz.

06-10-202306-10-202306-10-202306-10-202306-10-2023

Yayın: 06.10.2023 - Güncelleme: 06.10.2023 09:33 - Görüntülenme: 242